Huren speeltuin kan op dit moment alleen via svkverhuur@gmail.com en niet via contactformulier

De speeltuin kan gehuurd worden voor kinderfeestjes, door leden van de speeltuin. Onder kinderfeestjes verstaan ​​we een alcoholvrij kinderfeestje voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Dit kan alleen buiten openingstijden van de speeltuin voor €50,- per feest, inclusief €10,- borg.

De speeltuin gaat in april open en dan kunnen er weer feestjes georganiseerd worden, reserveren kan al vanaf 1 maart van het lopende jaar. Vooruit boeken voor andere jaren is niet mogelijk.

U kunt reserveren via het contactformulier  Kies in het formulier bij het onderwerp voor "Verhuur speeltuin", vul uw naam en e-mailadres in, en vermeld in het bericht op welke datum u de speeltuin wilt huren. U ontvangt van ons dan een antwoord van de speeltuin op die datum beschikbaar is, en daarbij de spelregels voor het huren en gebruik ervan. (activiteiten van de speeltuin gaan ten alle tijden voor verhuur)


Verhuur clubgebouw

Het clubgebouw kan gehuurd worden voor vergadering op kleine schaal. Het gebouw kan niet gehuurd worden voor kinderfeestjes.